Στις 19 Απριλιου το πιλοτικο «ανοιγμα» του μεθοριακου σταθμου της Νυμφαιας

Σε ποιούς αφορά εξηγεί ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης

Την προσεχή Δευτέρα, 19 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει το πιλοτικό «άνοιγμα» του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Χρήστο Παπαθεοδώρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη.

Ο κ. Τσώνης, ευχόμενος η φετινή σεζόν να είναι η αρχή της μετα-covid εποχής, ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 19 Απριλίου αναμένεται να ανοίξουν πιλοτικά τα χερσαία σύνορα του Προμαχώνα και της Νυμφαίας.

«Το δίκαιο αίτημά μας για άνοιγμα ΚΑΙ του σταθμού της Νυμφαίας βρήκε ευήκοα ώτα καθώς αποτελεί βασικό πέρασμα των επισκεπτών της Περιφέρειάς μας, μέσω του οδικού τουρισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το άνοιγμα αφορά όσους είναι εμβολιασμένοι ή έχουν αρνητικό μοριακό τεστ χωρίς την επιβολή καραντίνας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τους ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ (για το οποίο ισχύει ήδη με διμερή συμφωνία).

Επιθυμία της Περιφέρειας, θυμίζει ο κ. Τσώνης, ήταν το ασφαλές άνοιγμα και η τήρηση των μέτρων, ευχαριστώντας όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συστράτευση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.