Στις 15 Μαιου η δημοπρασια για τα μπαρακια σε Αρωγη και Μεση

19 συνολικά εκτάσεις για αναψυκτήρια, ξαπλώστρες και θαλάσσια μέσα αναψυχής

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο Κομοτηνής, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, η δημοπρασία για την εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού στις παραλίες Αρωγής και Μέσης για την εγκατάσταση αναψυκτηρίων και την ανάπτυξη σετ ομπρελών με ξαπλώστρες.  Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής από τις 9.00 το πρωί έως τις 11.30 της ίδιας ημέρας. Η διαδικασία της δημοπρασίας αναμένεται να ξεκινήσεις στις 12.00 το μεσημέρι.

Στην παραλία Αρωγής θα δημοπρατηθούν 7 εκτάσεις εμβαδού 500 τ.μ για την τοποθέτηση σετ ομπρελών με ξαπλώστρες και ισάριθμες εκτάσεις εμβαδού 15 τ.μ για τη λειτουργία αναψυκτήριου.

Στην παραλία Μέσης θα δημοπρατηθεί 1 έκταση εμβαδού 500 τ.μ. για την ανάπτυξη σετ  ομπρελών με ξαπλώστρες και μια έκταση εμβαδού 15 τ.μ. για τη λειτουργία αναψυκτηρίου.

Τρεις εκτάσεις για θαλάσσια μέσα αναψυχής

Επίσης στην παραλία Αρωγής θα δημοπρατηθεί μια έκταση εμβαδού, 100 τ.μ.  για θαλάσσια μέσα αναψυχής και ειδικότερα μόνο κανό και θαλάσσια ποδήλατα και μία έκταση εμβαδού 25 τ.μ. για θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Τέλος στην παραλία Μέσης θα δημοπρατηθεί έκταση 100 τ.μ. για θαλάσσια μέσα αναψυχής και ειδικότερα μόνο κανό και θαλάσσια ποδήλατα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.