Στηριζει το εργο των «Αγιων Θεοδωρων» η Περιφερεια ΑΜΘ

Στο Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2021-2027» η συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Τη συνέχιση της λειτουργίας τόσο του Κέντρου Διημέρευσης όσο και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» υποστηρίζει η Περιφέρεια ΑΜΘ.

Με σχετικές αποφάσεις που εκδόθηκαν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή τους από το Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2021-2027».

Μετά την παραπάνω εξέλιξη το ΔΣ του συλλόγου, μέσω ανοιχτής επιστολής, ευχαριστεί θερμά των Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, τον προϊστάμενο και τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ. ΠΑΜΘ. Όπως επισημαίνει στην επιστολή «η γρήγορη και άμεση προκήρυξη των προσκλήσεων από την Περιφέρεια ΑΜΘ μας έδωσε τη δυνατότητα να κινηθούμε με γοργούς ρυθμούς και να υποβάλλουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα τις προτάσεις. Η άμεση ανταπόκριση όλων στον έλεγχο των προτάσεών μας καθώς και η γρήγορη έκδοση των Αποφάσεων Ένταξης έχουν καθοριστική σημασία για την απρόσκοπτη λειτουργία των Δομών του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που διατηρεί ο Σύλλογος μας»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.