Στηριξη στον Πανθρακικο απο το Δημο Κομοτηνης

Τη βοήθεια των δημοτικών Συμβούλων και ατομικά αλλά και ως θεσμό ζήτησε ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σακάρης

Πρόταση να φορέσει στην φανέλα το σήμα του Visit Komotini για να προωθήσουν την πόλη στους αγώνες τους

Με μια αθλητική επίσκεψη ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, με μια επίσκεψη στελεχών του Πανθρακικού, που ζήτησαν τη στήριξη του συλλογικού οργάνου στην χρονιά που ξεκινούν στη Γ Εθνική.

Το κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομάδας κ. Χαράλαμπο Σακάρη, ζήτησε την στήριξη των δημοτικών συμβούλων γιατί η ομάδα προσφέρει στον Αθλητισμό της περιοχής.

Όπως τόνισε ο κ. Σακάρης, η ομάδα έφτασε ξανά στις εθνικές κατηγορίες μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία έγινε ακόμα πιο απαιτητική στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα, για αυτό και χρειάζεται τη βοήθεια όλων των πολιτών της Κομοτηνής.

«Θα ξαναπάρουν ζωή οι Κυριακές στην πόλη, με την έλευση ομάδων και οπαδών» σημείωσε. Τόνισε δε πως θέλουν να δώσουν ώθηση στον αθλητισμό αλλά και στον πολιτισμό και τον τουρισμό της πόλης, για αυτό και προθυμοποιήθηκαν να φορέσουν στη φανέλα το Visit Komotini. «Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί και αυτό θέλουμε και από εσάς» τόνισε.

Ειδική αναφορά έκανε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, το οποίο ήδη φιλοξενεί πολλούς μικρούς αθλητές και θέλουν να βελτιώσουν περαιτέρω και να κάνουν πνεύμονα αθλητισμού για τον τόπο, τονίζοντας πως μπορεί να αξιοποιηθεί και για τυχόν δράσεις σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής.

Έλαβε δε την δέσμευση αφενός ότι θα βοηθήσει ο Δήμος στο μέγιστο δυνατό που επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο, με την τεχνική Υπηρεσία να βοηθά και για τις τυχόν εργασίες, ενώ αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν ήδη προμηθευτεί, ή θα προμηθευτούν, εισιτήρια διαρκείας ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης της ομάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.