Στηριξε κι εσυ τo 6ο Δημοτικο Σχολειο Κομοτηνης!

Συμμετέχει στον διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε» με την παράσταση «Μεταμόρφωση»

Τη φετινή σχολική χρονιά, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε», που διοργανώνεται από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», με την κουκλοθεατρική παράσταση «Μεταμόρφωση». Η παράσταση δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής, με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον θεατρολόγο Γιώργο Λυμπέρη.

Υπόθεση παράστασης

Η γιορτή λήξης του σχολικού έτους πλησιάζει και κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ό,τι θέλει. Η Νάγια θέλει να χορέψει έχει όμως να αντιμετωπίσει τα αρνητικά σχόλια των συμμαθητών της και τους δικούς της φόβους. Θα τα καταφέρει; Μια ιστορία για τον σχολικό εκφοβισμό, τη δύναμη της θέλησης αλλά και την προσπάθεια ως τρόπο μεταμόρφωσης του εαυτού μας αλλά και του υπόλοιπου κόσμου.

Ψηφοφορία για βραβείο κοινού

Αυτή τη στιγμή η παράστασή διεκδικεί, πέρα από τα βραβεία της κριτικής επιτροπής, το βραβείο κοινού μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας που διεξάγεται μέχρι την Κυριακή. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις να ακουστεί η φωνή της Κομοτηνής σε όλη την Ελλάδα, δες την ταινία που δημιούργησαν οι μαθητές του Σχολείου και ψήφισε την.

Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Μπείτε στο παρακάτω link και δείτε την παράστασή μας https://kouklopaizoume.gr/current-contest/?contest=video-detail&video_id=212879
  2. Πατήστε την κόκκινη σήμανση που γράφει «Πρέπει να συνδεθείς για να ψηφίσεις». Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό στο site kouklopaizoume, συνδεθείτε και ψηφίστε. Αν όχι, ακολουθείστε  τα επόμενα βήματα.
  3. Επιλέξτε «εγγραφή μόνο για την ψηφοφορία».
  4. Βάλτε το Email σας και στη συνέχεια ένα συνθηματικό. Στο τέλος πατήστε «εγγραφή».
  5. Μπείτε στο email σας. Θα σας έρθει email από τον λογαριασμό kouklopaizoume. Πατήστε «Activate your Account». Προσοχή! Σε περίπτωση που δε βρείτε νέο email ψάξτε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
  6. Μπείτε ξανά στο link της παράστασής μας https://kouklopaizoume.gr/current-contest/?contest=video-detail&video_id=212879

Η κόκκινη ένδειξη, θα έχει γίνει μπλε και θα γράφει «ψήφισε τώρα». Κάνοντας κλικ εκεί, η ψήφος σας έχει καταχωρηθεί.

Στήριξε τη συμμετοχή των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής! Κάντε τη συμμετοχή μας να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα! Η Ψηφοφορία Κοινού θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 28 Μαΐου.

Info

Αναλυτικές οδηγίες με εικόνες για όσους δυσκολεύονται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.