Στην πλατεια Ειρηνης ο «Οδυσσεας»

Για την αυριανή δράση εθελοντικής αιμοδοσίας του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Έτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες που θα δώσουν το παρών στην αυριανή εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» είναι το 1ο κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Οδυσσέας».

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας θα λάβει χώρα, αύριο, Τρίτη, 6 Απριλίου από τις 8:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ., ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Τη δράση υποστηρίζουν ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ανώνυμη Εταιρεία Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η Ομάδα Ρομποτικής & Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 2510 232 616 (καθημερινά 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.) για τον προγραμματισμό ραντεβού, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία. Επιπλέον, παρακαλούνται για την υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ κατά την προσέλευσή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.