Στην περιφορα του Επιταφιου στους Ασκητες η Κ. Σακελλαροπουλου

Στο χωρίο προσφύγων από την Καππαδοκία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέχισε την επίσκεψη της στη Θράκη

Στην ακολουθία και περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ασκητών του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, συμμετείχε, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θράκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την κ. Σακελλαροπούλου, που ξεκίνησε την περιοδεία της στη Ροδόπη το μεσημέρι από το Θρυλόριο, υποδέχθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ασκητών ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν την ακολουθία του Επιταφίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, πριν την Λιτανεία του Επιταφίου στον οικισμό γύρω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο προσφυγικό Καππαδόκικο χωριό των Ασκητών.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης του ΥΠΕΞ κ. Συμεών Τέγος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Πασχάλης Συριτούδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, κ.ά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.