Στην Κομοτηνη ο Υπατος Κυβερνητης της περιοχης 10 της AHEPA

Συνάντηση με το προεδρείο του τοπικού τμήματος

Ο Ύπατος Κυβερνήτης της περιοχής 10 της AHEPA (Supreme Governor Region 10 Order of AHEPA), με ευθύνη την Ελλάδα, την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη, επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 την Κομοτηνή.

Έχοντας διατελέσει Κυβερνήτης της Ahepa Hellas, ο Γιάννης Μητρόπουλος, διατηρεί σχέσεις συνεργασίας αλλά και φιλίας με το τμήμα AHEPA HJ-20 της Κομοτηνής.

Σε μία φιλική και χαλαρή συζήτηση βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Ύπατος Πρόεδρος και ο Πρόεδρος του τμήματος της Κομοτηνής Μιχάλης Βεζυριαννίδης, ο πρώην Πρόεδρος του τμήματος της Κομοτηνής και σήμερα Πρόεδρος της επιτροπής Εκπαίδευσης της AHEPA HELLAS, Θεοδόσης Θεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης, ο Γραμματέας του τμήματος της Κομοτηνής Απόστολος Κυργιαλλάνης και ο ταμίας Ευάγγελος Σιαψαλάκης.

Παρουσιάστηκαν οι προτεραιότητες του τμήματος της Κομοτηνής, έγινε εκτενής αναφορά στην στοχοθέτηση καθώς και την υλοποίηση δράσεων που άπτονται των πυλώνων της οργάνωσης. Προώθηση του Ελληνισμού, της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, όπως και της υπευθυνότητας των πολιτών απέναντι στους συνανθρώπους αλλά και στην οργανωμένη Ελληνική Πολιτεία.

Με λόγο ευθύνης και με νουθεσίες γεμάτες εμπειρίες ανά τον κόσμο ο Ύπατος Πρόεδρος μετέφερε γνώση και ορμή για την πορεία της AHEPA στην πόλη μας. Το ραντεβού ανανεώθηκε σε κάποιο διεθνές συνέδριο της AHEPA ή σε δράσεις που αφορούν κυρίως τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.