Στην Κομοτηνη ο Κοινοβουλευτικος εκπροσωπος του Δημοκρατικου Κομματος Κυπρου Πανικος Λεωνιδου

Παρέστη στην ορκωμοσία της κόρης του στη Νομική Κομοτηνής, και εξήρε το επίπεδο των σπουδών στη Σχολή

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Τετάρτη ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, και βουλευτής Λεμεσού, κ. Πανίκος Λεωνίδου, για την ορκωμοσία της κόρης του Φωτεινής στη Νομική Κομοτηνής.

Η Φωτεινή κατάφερε, σε μια δύσκολη περίοδο, να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νομική, και τώρα ανυπομονεί να ξεκινήσει να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της, στο οποίο ήδη εργάζονται τα δύο μεγαλύτερά της αδέρφια.

Ο κ. Λεωνίδου, ο οποίος εκλέχθηκε βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού του ΔΗ.ΚΟ. από το 2016 και είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος από το 2018, τόνισε πως από την εμπειρία της κόρης του αλλά και τη δική του, τους έκανε φοβερή εντύπωση ο κόσμος τόσο του Τμήματος όσο και της Κομοτηνής, που αγκαλιάζει τους φοιτητές.

Ο ίδιος τόνισε πως η σύνδεση της Κύπρου με την Κομοτηνή, μέσω των φοιτητών της, είναι πολύ ισχυρή. Ειδικά για την Νομική Κομοτηνής, πολλοί νομικοί που ασκούν το επάγγελμά τους στην Κύπρο είναι απόφοιτοί της, με δυναμική παρουσία τόσο ως δικηγόροι, όσο και ως Δικαστές, αλλά και βουλευτές.

Κλείνοντας σχολίασε το υψηλό επίπεδο της σχολής, αλλά και του νομικού επιπέδου των αποφοίτων της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.