Στην Κομοτηνη η κηδεια της αντιπλοιαρχου Γλυκεριας Μεμεκιδου

Αύριο στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Στην Κομοτηνή θα κηδευτεί η Αντιπλοίαρχος Γλυκερία Μεμεκίδου που έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, ούσα μέλος της ελληνικής στρατιωτικής ανθρωπιστικής αποστολής.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η σορός θα εκτεθεί στον ναό από τις 10:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τους πέντε συμπατριώτες μας που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη.

«Συγκλονισμένοι όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν τις εξελίξεις από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λιβύη και είχε ως αποτέλεσμα τον αδόκιτο χαμό πέντε συμπατριωτών μας, μελών της ανθρωπιστικής βοήθειας που απεστάλη στη Λιβύη, μεταξύ των οποίων και η εκ Καλλιθέας Ροδόπης καταγόμενη Γλυκερία Μεμεκίδου.

Ο Σεβασμιώτατος και σύμπας ο Κλήρος της Μητροπόλεως εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους πληγέντες κατοίκους της Λιβύης.

Θερμές αναπέμπονται οι προσευχές όλων, όπως ο Αρχηγός της Ζωής Κύριος Ιησούς αναπαύει τις ψυχές τους εν σκηναίς δικαίων, χαρίζει δε στους οικείους των θυμάτων ενίσχυση και παραμυθία» αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.