Στην Κομοτηνη εκοψε τη βασιλοπιτα της η Ενωση Αξιωματικων ΕΛΑΣ ΑΜΘ

Παρουσία μελών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της ΠΑΜΘ καθώς και εκλεκτών προσκεκλημένων

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την Ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή βασιλόπιτας 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, παρουσία μελών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Την κοπή Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων , ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτείας Κομοτηνής κ. ΧΑΛΗΛ Τζιχάτ, ο Βουλευτής Δράμας (Ν.Δ.) κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος , η Βουλευτής Καβάλας (Ν.Δ.) κα. ΔΕΛΗΚΑΡΗ Αγγελική, εκπρόσωπος του Βουλευτή ΡΟΔΟΠΗΣ (Ν.Δ.) κυρίου ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Ευριπίδη, εκπρόσωπος του Βουλευτή ΡΟΔΟΠΗΣ (ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) κυρίου ΦΕΡΧΑΤ Οζγκιούρ , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης κ. ΤΑΠΑΤΖΑΣ Εμμανουήλ, ο Δήμαρχος Αρριανών κ. ΕΡΔΕΜ Χουσείν, ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. ΤΖΑΝΕΡ Ιμάμ, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Καβάλας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχος κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Βοηθός του Γενικού Περιφ. Αστυνομικού Διευθυντή Α.Μ.Θ. Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ξάνθης Αστυν. Διευθυντής κ. ΓΙΩΡΗΣ Πασχάλης ,ο Διευθυντής της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης Αστυν. Διευθυντής κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ορεστιάδας Αστυν. Διευθυντής κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Χαράλαμπος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Δράμας Αστυν. Διευθυντής κ. ΚΑΠΕΛΛΑΚΗΣ Αντώνιος, ο εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυν. Υποδιευθυντής κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος και ο Διοικητής 21ης Ταξιαρχίας Ιππικού “ΠΙΝΔΟΣ” Ταξίαρχος κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Κωνσταντίνος.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας), της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας, της τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Δ.Ε.Α. (Ι.Ρ.Α.), ο νομικός σύμβουλος της Ε.Α.Α.Μ.Θ., άλλοι επίσημοι-εκπρόσωποι θεσμών και φορέων, καθώς και πληθώρα μελών της Ένωσής μας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έλαβε χώρα συνδικαλιστική ενημέρωση και απολογισμός των πεπραγμένων από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, καθώς και του ισολογισμού-προϋπολογισμού της Ένωσης από τον Ταμία κ. ΓΙΑΓΚΟΥΖΙΔΗ Αναστάσιο. Απηύθυναν εν συνεχεία χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης , ο Βουλευτής Δράμας (Ν.Δ.) κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος, η Βουλευτής Καβάλας (Ν.Δ.) κα. ΔΕΛΗΚΑΡΗ Αγγελική, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης κ. ΤΑΠΑΤΖΑΣ Εμμανουήλ και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης (ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) κυρίου ΦΕΡΧΑΤ Οζγκιούρ.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών για την προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την κοινωνία, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., στον Ταξίαρχο ε.α. κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ Χρήστο και στον Ταξίαρχο ε.α. κ. ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο.

Τέλος, επιδόθηκαν στους τυχερούς των κομματιών της βασιλόπιτας τα αντίστοιχα δώρα, τα οποία ήταν μια εικόνα του Αγίου Αρτεμίου – προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης , το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, επιπρόσθετα του προϋπολογισμού, το οποίο είναι προσφορά από το ταμείο της Ένωσής για υλοποίηση δράσεων εκ μέρους μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άλεξ/πόλης, καθότι ο Διευθυντής της βρήκε το αντίστοιχο φλουρί, ένα τάμπλετ προσφορά της Ένωσής και ένα κινητό τηλέφωνο, προσφορά του επίτιμου μέλους μας και Προέδρου του Συνδέσμου Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Βορείου Έβρου κ. ΠΕΝΤΙΔΗ Βλάση.

Η όμορφη εκδήλωση της Ένωσης, έκλεισε με την παράθεση δωρεάν γεύματος μετά ζωντανής μουσικής στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.