Στην Καβαλα συνεληφθη 47χρονος Βουλγαρος

Κατηγορούταν για απαγωγή και κλοπές

Συνελήφθη την Πέμπτη το μεσημέρι, στη Νέα Καρυά Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Βουλγαρίας, για απαγωγή, κλοπές, οικονομικά αδικήματα και τροχονομικές παραβάσεις.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης. 

Εκβίαζε ανήλικο 21χρονος στην Καβάλα

Τον απειλούσε για να του παραδώσει πράγματα από το σπίτι του

Συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 21χρονος κατηγορούμενος για εκβίαση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος 16χρονου.
Ειδικότερα, την Τρίτη  το μεσημέρι, στην Καβάλα, ο 21χρονος προσέγγισε τον 16χρονο και με απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα, τον εξανάγκασε να του παραδώσει ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του και μία χρυσή αλυσίδα από την οικία του.
 
Ακολούθως ο δράστης απαίτησε εκ νέου εκβιαστικά από τον 16χρονο να του παραδώσει, την επόμενη ημέρα, 24 Ιουνίου, το απόγευμα, διάφορα τιμαλφή ή χρήματα από την οικία του και αποχώρησε.
 
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 21χρονο.
 
Στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 16χρονο. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή, αντίσταση και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.