Στην Καβαλα κατεληξε καταδιωξη μεταναστη που ξεκινησε στην παλαια Εθνικη Οδο Κομοτηνης – Ξανθης

Το όχημα προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο στο ύψος του οικισμού του Χαλκερού και ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια

Συνελήφθη το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου το βράδυ σε περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε, μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο, σε επαρχιακή οδό της Καβάλας (ύψος οικισμού Χαλκερού), όπου ο διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.