Στην Καβαλα η 36η Πανελληνια συναντηση φιλων Vespa

Με περισσότερους από 350 μοτοσυκλετιστές από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ήρθε η στιγμή για την κορυφαία συνάντηση των φίλων της Vespa ανά την Ελλάδα, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου στην Καβάλα!

Περισσότεροι από 350 μοτοσικλετιστές από ολόκληρη την Ελλάδα, την Σερβία, την Τουρκία και άλλες χώρες αναμένεται να φιλοξενήσει η Καβάλα στο πλαίσιο της 36ης Πανελλήνιας Συνάντησης VESPA που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25 έως και 28 Αυγούστου στην περιοχή της Νέας Κάρβαλης.

Την ευθύνη διοργάνωσης της συνάντησης, έχει αναλάβει η Λέσχη Φίλων Vespa Καβάλας, με διακριτικό τίτλο «Vespaholic Club Kavala», ενώ όπως και κάθε ετήσια συγκέντρωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λεσχών Βέσπα (ΕΟΛΕΒ). ΕΟΛΕΒ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει εκδρομές, συναυλίες, επισκέψεις σε μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης καθώς και της ευρύτερης περιοχής. Περιήγηση στην παλιά πόλη της Καβάλας, στο κάστρο, το μουσείο καπνού, το αρχαίο θέατρο Φιλίππων και εκδρομή στον ποταμό Νέστο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.