Στην ηλεκτρονικη διευθυνση του ΟΑΕΔ οι τελικοι πινακες για τους βρεφονηπιακους σταθμους

55 οι δικαιούχοι στην Κομοτηνή 38 οι αναπληρωματικοί

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns αναρτήθηκαν χθες οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2016- 2017.
 
Όπως σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο ΟΑΕΔ «Οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς δευτεροβάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψηφίων βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με σχετική απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ. Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοματοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω ηλεκτρικού συστήματος μοριοδότησης με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ΄αρ. 1338/24/17.05. 2016 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Ε.Δ.»
 
Οι πίνακες κατάταξης περιλαμβάνουν τρεις κατηγόριες, αυτή των βρεφών Α, για βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών, των βρεφών Β, για βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών και των νηπίων. Για τον Βρεφονηπιακό – Παιδικό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ κατατέθηκαν 95 αιτήσεις, με δύο από αυτές να απορρίπτονται. Η μία στην κατηγορία των βρεφών Α με την αιτιολογία ότι ο αιτών δεν ήταν δικαιούχος και η δεύτερη στην κατηγορία των νηπίων για ελλιπή στοιχεία.
 
Όσο αφορά τον αριθμό που τελικά θα φιλοξενήσει ο Σταθμός του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή, για την κατηγορία βρεφών Α΄ επιλέχθηκαν 3 δικαιούχοι και 4 αναπληρωματικοί, για την κατηγορία των βρεφών Β΄ επιλέχθηκαν 17 δικαιούχοι και 17 αναπληρωματικοί και για την κατηγορία των νηπίων επιλέχθηκαν 35 δικαιούχοι και 17 αναπληρωματικοί. 
 
Να σημειωθεί τέλος ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς- κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα είτε μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής διεύθυνσης είτε στις εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού-Παιδικού Σταθμού του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.