Στην ηγεσια του Ροταριανου Ομιλου «ΡΟΔΟΠΗ» Κομοτηνης η Ελενη Χατζη

Συνεστίαση Αλλαγής Ηγεσίας του Ομίλου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Την ηγεσία του Ροταριανού Ομίλου «ΡΟΔΟΠΗ» Κομοτηνής για τη ροταριανή χρονιά 2023-24 ανέλαβε την Τετάρτη 28 Ιουνίου η κ. Ελένη Χατζή, κατά τη Συνεστίαση Αλλαγής Ηγεσίας του Ομίλου η οποία έλαβε χώρα στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Η έναρξη της βραδιάς έγινε με κλασική μουσική από μουσικούς της Ορχήστρας του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής Θράκης.

Στη συνέχεια η κ. Άντζελα Δράκου προπρόεδρος του ομίλου και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Θεσμού των Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης παρουσίασε το θέμα: «Πολιτιστικές Διαδρομές του Συμβουλίου της Ευρώπης – Δρόμος Ιστορικών Καφέ», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η συμμετοχή της Λέσχης Κομοτηναίων στην πολιτιστική διαδρομή αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον όχι μόνο της Κομοτηνής, αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας.

Σημαντικοί οι στόχοι για τη νέα χρονιά

Την ηγεσία παρέδωσε η απερχόμενη πρόεδρος κ. Σταυρούλα Κατσιπτσάκη, η οποία ευχαρίστησε τα μέλη και το ΔΣ για τη συνεργασία τους για την συνέχιση του έργου του ομίλου παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Από την πλευρά της η κ. Χατζή χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την ανάδειξή της στην ηγεσία του Ομίλου, που θεωρεί πως αποτελεί ευκαιρία για κάθε ροταριανό να δείξει το πάθος του για την υπηρεσία και την αγάπη του για την κοινότητα.

Στόχοι της διοίκησης τη φετινή ροταριανή χρονιά θα είναι η αύξηση του αριθμού των μελών του Ομίλου, προσελκύοντας νέα μέλη, ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, που εξυπηρετούν τις ανάγκες της κοινότητας, αύξηση των πόρων με χορηγίες από επιχειρήσεις και άλλους εταίρους, αλλά και εκδηλώσεις στη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Επίσης θα κινηθούν για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινότητας μέσα από την προώθηση εκδηλώσεων, εκστρατειών ενημέρωσης και εθελοντικών δράσεων, αλλά και για τη συνεργασία με άλλους ροταριανούς συλλόγους για την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.