Στην επομενη φαση ο διαγωνισμος για τη σιτιση του Μουσικου

Αφορά τη σίτιση σχεδόν 300 μαθητών του σχολείου για το σχ. έτος 2017-18

Στην επόμενη φάση, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 και την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, περνά ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής σχολικού έτους 2017-2018.
 
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής εξέτασε στη συνεδρίασή της Τρίτης 18 Απριλίου τα δικαιολογητικά συμμετοχής των δύο υποψήφιων αναδόχων για τη σίτιση, η οποία έχει προϋπολογισμό 172.657,60 ευρώ.
 
Η Οικονομική Επιτροπή, ενέκρινε την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που απέκλειε, λόγω παραλείψεων στα δικαιολογητικά, τον ένα υποψήφιο ανάδοχο που κατέθεσε προσφορά, με τον διαγωνισμό να προχωρά στο δεύτερο στάδιο, με το άνοιγμα της οικονομικής προσφοράς του εναπομείναντος αναδόχου.
 
Να σημειωθεί παρόλα αυτά ότι ο ανάδοχος που αποκλείστηκε μπορεί να καταθέσει εντός 5 ημερών ένσταση στην απόφαση της οικονομικής, ώστε να επανεξεταστεί το θέμα.
 
Η όλη διαδικασία τείνει να είναι αρκετά χρονοβόρα, για αυτό και ο Δήμος Κομοτηνής προσπαθεί να προχωρά στους διαγωνισμούς αυτούς όσο νωρίτερα γίνεται, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην υλοποίηση τους.
 
Να υπενθυμίσουμε πως αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσίας πλήρους μεσημεριανού γεύματος, για τη σίτιση των 295 (κατ’ εκτίμηση) μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.
 
Σε περίπτωση που προκύψει αύξηση των αριθμών των μαθητών, θα υπογραφεί συμπληρωματική σύμβαση με την απαιτούμενη εγγύηση καλής εκτέλεσης, ενώ ο ανάδοχος υποχρεούται στη σίτιση και μεγαλύτερου ή μικρότερου αριθμού μαθητών. Η σίτιση των μαθητών θα γίνεται όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (5 ημέρες) που είναι ανοιχτά τα σχολεία, σύμφωνα με τις σχετικές κάθε φορά αποφάσεις του Υπ. Παιδείας, τις ημέρες που κάνουν μαθήματα και όχι τις ημέρες εξετάσεων, δηλαδή περίπου μέχρι τις 25-05-2018, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου σχετικά με την έναρξη των εξετάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.