Στην εποχη του Φυσικου αεριου μπαινει ο Δημος Κομοτηνης

Στο υπό κατασκευή δίκτυο θα συνδεθεί το Δημαρχείο

Στη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου του Δημαρχείου θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Κομοτηνής, με την ευκαιρία των εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Όπως είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους της πόλης που έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα από εκεί, εκτελούνται εργασίες πλησίον του Δημαρχιακού Μεγάρου Κομοτηνής.

Προς αποφυγή οχλήσεων και νέων εργασιών στο οδικό δίκτυο σε μεταγενέστερο χρόνο, και μετά την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την σύνδεση του Δημαρχιακού Μεγάρου Κομοτηνής με το δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ΔΕΔΑ, το κόστος της εξωτερικής εγκατάστασης της σύνδεσης του Δημαρχιακού Μεγάρου με τον εξωτερικό μετρητή είναι επιδοτούμενο από την εταιρεία, ενώ τον προϋπολογισμό του Δήμου θα βαρύνει  μόνον το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης.

Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Κομοτηνής κάνει το πρώτο του βήμα στην εποχή του φυσικού αερίου, αν και σε μια περίοδο που οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα.

Παρόλα αυτά μακροπρόθεσμα η σύνδεση με το φυσικό αέριο φαίνεται να είναι στο πρόγραμμα για αρκετά κτίρια του Δήμου, όπως έχει δηλώσει παλιότερα και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.