Στην Αιγυπτο ο Σοφολογιωτατος Μουφτης Διδυμοτειχου

Συμμετείχε ως ομιλητής στις εργασίες του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου του Ανώτατου Συμβουλίου Ισλαμικών Υποθέσεων

Ο Σοφολογιώτατος Μουφτής Διδυμοτείχου, κ. Χαμζά Οσμάν, συμμετείχε προσκεκλημένος του Υπουργού Βακουφίων και του Προέδρου Ανωτάτου Συμβουλίου Ισλαμικών Υποθέσεων της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, κ. Dr. Mohamed Mokhtar Jom’ah, ως ομιλητής, εκπροσωπώντας την Ελληνική Πολιτεία στο 32ο Διεθνές Γενικό Συνέδριο του Ανωτάτου Συμβουλίου Ισλαμικών Υποθέσεων που έλαβε χώρα στο Κάιρο της Αιγύπτου υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, κ. Abdulfettah Al-Sisii, από το Σάββατο 12 έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Υπουργός Βακουφίων και Επικεφαλής του Ανωτάτου Συμβουλίου Ισλαμικών Υποθέσεων, κ. Dr. Mohamed Mokhtar Jom’ah, προσέφερε στον Σοφολογιώτατο, την Πρώτη Έκδοση της Ερμηνείας του Ιερού Κορανίου στην Ελληνική Γλώσσα που τυπώθηκε το 2022 για πρώτη φορά από το Ανώτατο Συμβούλιο Ισλαμικών Υποθέσεων του Υπουργείου των Βακουφίων της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.  

Επίσης, ο Σοφολογιώτατος Μουφτής Διδυμοτείχου, πραγματοποίησε συναντήσεις με υπουργούς, μουφτήδες, καθηγητές, επιστήμονες, ερευνητές, συγγραφείς και στοχαστές από 50 και πλέον μουσουλμανικές και μη μουσουλμανικές χώρες που έλαβαν μέρος στο εν λόγω Διεθνές Συνέδριο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.