Στην 36η Philoxenia θα συμμετεχει ο Δημος Κομοτηνης

Με περίπτερο στην έκθεση, καθώς και την παρουσία του Δημάρχου και Αντιδημάρχων

Παρουσία στην 36η Philoxenia, που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου, θα έχει ο Δήμος Κομοτηνής, με την απόφαση να λαμβάνεται από την Οικονομική Επιτροπή και να αναμένεται να επικυρωθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Να θυμίσουμε πως στην έκθεση, επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση, συνθέτουν το προφίλ μιας έκθεσης, η οποία 36 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν.

Ο Δήμος Κομοτηνής θα συμμετάσχει με περίπτερο στην έκθεση, στο οποίο θα είναι διαθέσιμο προωθητικό υλικό ενώ θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό που αφορά το Δήμο Κομοτηνής.

Στην έκθεση, που περιλαμβάνει και μια σειρά από δράσεις καθώς και συνέδριο, θα μεταβεί ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Πέτρος Ζωγράφου, μαζί με τον κ. Κίμωνα Λεχούδη, Αντιδήμαρχο Διοίκησης που μέχρι πρόσφατα κατείχε το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού.

Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες για το θέμα της Τουριστικής Προβολής της πόλης, θα έχουν ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης τουριστικής προβολής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.