Στιγμες ξεγνοιασιας για την «οικονομικη ιστορια» του τοπου

Στο Diamond έκοψε τη βασιλόπιτά του το σωματείο συνταξιούχων ΟΑEΕ Ροδόπης

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕ Ροδόπης, σε εκδήλωση που διεξήχθη στο κέντρο «Diamond». Το «παρών» έδωσε ο κ. Ανέστης Βαφειάδης, πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, ο οποίος υπογράμμισε με θέρμη πως πρόκειται για την πίτα «των γονέων μας και των παππούδων μας που έχτισαν αυτόν τον τόπο, παραδίδοντας τώρα τη σκυτάλη σε εμάς».
 
«Οι συνταξιούχοι ΟΑΕE Ροδόπης αποτελούν τη ζωντανή οικονομική ιστορία μας», τόνισε τον λόγο παίρνοντας ο κ. Αντώνης Γραβάνης, πρόεδρος του ΕΒΕΡ, «είναι οι άνθρωποι που σε πολύ δύσκολες εποχές κατάφεραν να ορθοποδήσουν και να οδηγήσουν τη Ροδόπη ένα βήμα μπροστά. Εμείς, ως νέοι, συνεχίζουμε να τους τιμούμε».
 

Η κ. Κυριακή Κωνσταντινίδου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και μνημόνευσε την γενιά των συνταξιούχων ΟΑΕ Ροδόπης ως μία γενιά που δημιούργησε μοχθώντας, παρά τα λιγοστά εφόδια που διέθετε, δημιουργώντας καταστήματα και κάνοντας επιχειρηματικές κινήσεις.
 
Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονα τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ευλογώντας την βασιλόπιτα, ενώ ευχήθηκε ένα ειρηνικό 2018 με αγάπη, ομόνοια και δημιουργικότητα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.