Στιγμες διασκεδασης για τους δημοτικους υπαλληλους της Ροδοπης

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους όλοι μαζί

Την ευκαιρία να περάσουν όλοι μαζί στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την πίεση των καθηκόντων τους, είχαν δημοτικοί υπάλληλοι του νομού Ροδόπης. Αφορμή αποτέλεσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ενιαίος Σύλλογος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Μετά από τρία χρόνια ο Σύλλογός μας ξανακάνει μια γιορτή. Μετά από τρία χρόνια δύσκολα λόγω της συγκυρίας και των κρίσεων, βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε μια καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Η συμμετοχή είναι σημαντικά μεγάλη» επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο κ. Δημήτρης Μάγγας, Πρόεδρος του Συλλόγου για να ευχηθεί στη συνέχεια:

«Υγεία που είναι το σημαντικότερα, και ύστερα υπομονή και δύναμη για να ανταπεξέρχονται στα δύσκολα καθήκοντά τους, που κάθε μέρα δυσκολεύουν εξαιτίας του γεγονότος ότι μειωνόμαστε ως αριθμός. Επιπλέον εύχομαι να δείχνουν αγωνιστικότητα και να είναι συσπειρωμένοι στον σύλλογο που απέδειξε ότι στηρίζει τους συναδέλφους και δεν τους αφήνεις να γίνουν θύματα αυθαιρεσιών και ακραίων συμπεριφορών. Στηρίζουμε πάντα τους συναδέλφους μας με όποια μέσα έχουμε στη διάθεσή μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και πολλοί αιρετοί της αυτοδιοίκησης, δείχνοντας τη σύμπνοια που υπάρχει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.