Στη βουλη των Ελληνων μαθητες του 2ου Λυκειου Κομοτηνης

Τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο Ε. Στυλιανίδης

Στη Βουλή των Ελλήνων υποδέχθηκε 107 μαθητές του 2ου Λυκείου Κομοτηνής μαζί με τους καθηγητές τους ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Αφού ξεναγήθηκαν στο κτήριο και στην έκθεση του Κοινοβουλίου ο Βουλευτής Ροδόπης τους μίλησε για τη λειτουργία της Νομοθετικής Εξουσίας, τους καθημερινούς αγώνες του Βουλευτή για την προώθηση των συμφερόντων της Ροδόπης και την αναθεώρηση του Συντάγματος προσφέροντας τους ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης 2019 την τελευταία του μελέτη για το νέο Σύνταγμα. 

Απαντώντας στις ερωτήσεις των μαθητών ο κ. Στυλιανίδης τους παρότρυνε : «Να αγαπάτε την πατρίδα μας και να πιστεύετε στις δυνατότητες της. Όσο ψηλά κι αν φτάσετε να μην ξεχάσετε ποτέ από πού ξεκινήσατε. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. … Πολλοί εδώ στην Αθήνα θεωρούν ότι η Ελλάδα περιορίζεται στο τρίγωνο που ορίζουν οι 3 πλατείες Συντάγματος-Ομονοίας και Κολωνακίου. Πρέπει να δίνουμε όλοι μαζί καθημερινές μάχες για να αναδείξουμε τη σημασία της περιφέρειας και κυρίως την εθνική βαρύτητα της ακριτικής Θράκης και της Ροδόπης μας».

Ο πρώην Υπουργός μετά από αίτημα των παιδιών, τους υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί το 2ο Λύκειο στην Κομοτηνή για να συνεχίσουν την ενδιαφέρουσα κουβέντα τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.