Στη Θεσσαλονικη παρουσιαστηκε το βιβλιο του Ευριπιδη Στυλιανιδη «Θρακη: Το επομενο βημα…»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη, με τίτλο «Θράκη: Το επόμενο βήμα…», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.
 
Για το βιβλίο, μίλησαν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Καλαντζής και ο Πρέσβης ε.τ. Αλ. Μαλλιάς, ενώ στα βήματα και της παρουσίασης του βιβλίου στην Κομοτηνή, ακολούθησαν η παρέμβαση του εκδότη κ. Γιάννη Κωνστανταρόπουλου και η τοποθέτηση του συγγραφέα, σε συντονισμό του δημοσιογράφου του ALPHA TV κ. Σπύρου Χαριτάτου
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα, στον κατάμεστο χώρο του βιβλιοπωλείου “Public”, παρουσία μεταξύ άλλων των Δημάρχων της Θεσσαλονίκης, νυν και πρώην βουλευτών, εκπροσώπων των Θρακικών Σωματείων, εκπροσώπους σχεδόν όλων των κομμάτων και πλήθος νεολαίων.
 

«Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν ότι η μελέτη προσλαμβάνει επίκαιρο περιεχόμενο και αποδεικνύεται απολύτως διορατική, διότι δικαιώνεται στις προβλέψεις της για τη Θράκη πριν καν στεγνώσει το μελάνι του τυπογραφείου. Όλοι συμφώνησαν ότι μόνο ενωμένοι όλοι μαζί, ηγεσία και λαός, στη βάση μιας ξεκάθαρης Εθνικής Στρατηγικής μπορούμε να δώσουμε πειστική και αποτελεσματική απάντηση στις υπερφίαλες προκλήσεις ενός αλαζονικού νεοθωμανισμού, που αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης προστατεύοντας παράλληλα την ανοιχτή κοινωνία που χτίσαμε στην περιοχή» αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.
 
Το βιβλίο της Θράκης συνεχίζει το ταξίδι του τη Δευτέρα στο Public Cafe του Συντάγματος στην Αθήνα ώρα 21:00 και στις 9 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη στο πολιτιστικό κέντρο της Μητρόπολης στις 19:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.