Στη Μαθηματικη Ολυμπιαδα 2 μαθητες απο τη Ροδοπη

Και φέτος εξεταστικό κέντρο για τον καινοτόμο διαγωνισμό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» το Παράρτημα Ε.Μ.Ε. Ροδόπης

Δύο μαθητές από τη Ροδόπη διακρίθηκαν στον 82ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας: ο Βασίλειος Τσακμάκης από την Α’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής και ο Ευθύμιος Μουσκοΐδης από τη Β’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

Οι μαθητές αυτοί προκρίνονται στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022. Πληροφορίες για τους παραπάνω διαγωνιζόμενους:

1. Το εξεταστικό κέντρο όπου και θα διαγωνιστούν οι μαθητές είναι το 2ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης (ΚΟΥΤΑΒΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 5, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, τηλ.:2551028461)

2. Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 10:00 π.μ. και οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του εξεταστικού κέντρου το αργότερο στις 9:45 π.μ..

3. Η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη έγχαρτης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) ο οποίος έχει διενεργηθεί εώς και 24 ώρες πριν την έναρξη της εξέτασης ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (Rapid test ή PCR test) ο οποίος έχει διενεργηθεί έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εξέτασης. Σε κάθε περίπτωση η βεβαίωση υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, αν αυτός είναι ενήλικος ή από τον κηδεμόνα, αν ο εξεταζόμενος είναι ανήλικος. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή διαγνωστικό έλεγχο βαραίνει τον εξεταζόμενο.

4. Οι εξεταζόμενοι επιτρέπεται να έχουν μαζί τους μόνο κανόνα και διαβήτη για τα γεωμετρικά σχήματα. Οι φορητοί υπολογιστές απαγορεύονται. Τα κινητά τηλέφωνα των εξεταζόμενων πρέπει να είναι απενεργοποιημένα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας οι εξεταζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ε.Μ.Ε. Ροδόπης συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές που διαγωνίστηκαν στον διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» και ιδιαιτέρως τους μαθητές που προκρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και τους εύχεται επιτυχία και λαμπρές επιδόσεις.

Κάλεσμα για τον διαγωνισμό Πυθαγόρα

Το Παράρτημα Ε.Μ.Ε. Ροδόπης θα είναι και φέτος εξεταστικό κέντρο για τον καινοτόμο διαγωνισμό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ». Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορούν να βρεθούν στο επίσημο site του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022. Για την φετινή χρονιά ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται συνδρομή στο περιοδικό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (κόστος 10 ευρώ).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.