Στη δημοσιοτητα τα στοιχεια 42χρονου που κατηγορειται για την υποθεση βιασμου 12χρονης στον Κολωνο

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 7-10 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον Σοφιαννίδη Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και του 53χρονου Ηλία Μίχου του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο, που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Κολωνός: Αυτός είναι ο 42χρονος που βίαζε τη 12χρονη
Κολωνός: Αυτός είναι ο 42χρονος που βίαζε τη 12χρονη
Κολωνός: Αυτός είναι ο 42χρονος που βίαζε τη 12χρονη

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.