Στελεχη των ΔΕΥΑ της ΑΜΘ θα συναντηθουν στην Κομοτηνη

Το Πληροφοριακό Σύστημα για την Ποιότητα Νερού και το πλαίσιο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στην ατζέντα της συνάντησης

H Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που εκπροσωπεί 120 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας μας και είναι θεσμικός συνομιλητής της Πολιτείας διοργανώνει την έκτη Περιφερειακή συνάντηση των Δ.Ε.Υ.Α.
 
Η συνάντηση  αφορά στις Δ.Ε.Υ.Α. της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή με την οργανωτική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κομοτηνής (Γρηγορίου Μαρασλή 1), την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.30. Η θεματολογία της θα επικεντρωθεί στην συγκριτική αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. με βάση το Πληροφοριακό Σύστημα για την Ποιότητα Νερού και την Συγκριτική Αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. που έχει αναπτύξει η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. καθώς και στο νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Ενεργειακές Κοινότητες και τις προοπτικές που δίνει στις Δ.Ε.Υ.Α. για μείωση του ενεργειακού τους κόστους.
 
Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος οι Γενικοί Διευθυντές των Δ.Ε.Υ.Α. της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και τεχνικά και οικονομικά στελέχη τα οποία ενδεχομένως θα εμπλακούν στη διαδικασία του Πληροφοριακού Συστήματος. Παράλληλα, στην συνάντηση θα συζητηθούν και άλλα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τις Δ.Ε.Υ.Α. Την συνάντηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.