Σταδιακα αυξανεται το ενδιαφερον για το φυσικο αεριο στην Κομοτηνη

Εστίαση και Ξενοδοχεία οι κλάδοι που αναμένεται να είναι οι πρώτοι που θα το υιοθετήσουν

Σταδιακό αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο στην Κομοτηνή από τις επιχειρήσεις, όπως φάνηκε και από την εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή το απόγευμα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στο χώρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού επιμελητηρίου, που απευθυνόταν κυρίως σε επαγγελματίες της εστίασης.

Το παρών έδωσε ο κ. Θεόφιλος Μακρομάλλης, υπεύθυνος πωλήσεων για εμπορικούς πελάτες στην ΠΑΜΘ, με τους ενδιαφερόμενους να προσέρχονται για να μάθουν ή να ξεκινήσουν τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στελέχη της ΔΕΔΑ, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για επιχειρήσεις στην περιοχή μας, μεταξύ των οποίων επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία.

Τα ξενοδοχεία, να σημειωθεί, ενδιαφέρονται περισσότερο για το κομμάτι της θέρμανσης και του ζεστού νερού, ενώ οι επιχειρήσεις εστίασης θα δουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση στη σύνδεση του αερίου στην κουζίνα τους.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η σύνδεση με το φυσικό αέριο σε άλλες περιοχές, έχει δείξει στον τομέα της εστίασης πως υπάρχει εξοικονόμηση τόσο λόγω της χρήσης του φυσικού αερίου, όσο και απελευθέρωση χώρου, μιας και πλέον δεν χρησιμοποιούν τις μπουκάλες υγραερίου.

Προς το παρόν βέβαια πολλοί είναι που τηρούν στάση αναμονής, τα στελέχη όμως της επιχείρησης ελπίζουν πως από τις αρχές Δεκεμβρίου, που θα ανοίξει το κατάστημά της ΔΕΔΑ στην Κομοτηνή, αλλά και όταν ολοκληρωθούν οι πρώτες εγκαταστάσεις, και το κοινό της Κομοτηνής, επαγγελματίες και μη, δουν στην πράξη την εφαρμογή του φυσικού αερίου, το ενδιαφέρον θα αυξηθεί κατακόρυφα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.