Στα χερια της αστυνομιας μελος σπειρας εξαπατησης πολιτων

Με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο απέσπασαν από ηλικιωμένη χρήματα

Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, στην Εθνική οδό Δράμας – Αμφίπολης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, μία αλλοδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της απάτης. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της που αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα, προσποιούμενος τον ιατρό και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, κατάφερε να την πείσει να παραδώσει στη συλληφθείσα χρηματικό ποσό. 

Έπειτα από καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε η αλλοδαπή δράστιδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας να επιβαίνει σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της τα χρήματα που είχε αποσπάσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για την ταυτοποίηση των συνεργών της και την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.