Σπουδαστες του ΔΙΕΚ Κομοτηνης επισκεφθηκαν τον «Περπατω»

Ενημερωθήκαν για το έργο του Συλλόγου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου -Γ’ Εξαμήνου» του ΔΙΕΚ Κομοτηνής με την εκπαιδεύτρια τους κ. Λαζαρίδου Συμέλα επισκέφθηκαν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου  τον Σύλλογο «Περπατώ» στην Κομοτηνή. Ενημερωθήκαν για το έργο του Συλλόγου, την εκπαίδευση που παρέχει το προσωπικό στους ωφελούμενους με στόχο την ανεξάρτητη διαβίωσή τους καθώς και για τις δράσεις όπου μπορούν ενεργά να δραστηριοποιούνται.

Ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο του Συλλόγου, στο γυμναστήριο καθώς και στον χώρο φιλοξενίας, όπου και πραγματοποιήθηκε επίδειξη μεταφοράς από το αμαξίδιο στο κρεβάτι.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση προπόνησης μπάσκετ με αμαξίδιο, όπου οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά παίζοντας μπάσκετ μαζί με τα μέλη του Συλλόγου.

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Φυσίατρο κ. Αλέξανδρο Ταξιλδάρη, την κα Ασσούντα Πετρίδου, τον Άρη, την Μερβέ και φυσικά όλους τους ωφελούμενους του Συλλόγου για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία!» ανέφερε σε μήνυμά της η διεύθυνση της εκπαιδευτικής δομής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.