«Solidari-tea box», ενα εταιρικο δωρο γεματο Θρακη!

Το Grizo & Prasino δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του στους παραγωγούς του Έβρου

Με την πεποίθηση ότι οι Θρακιώτες είναι οι πρώτοι που οφείλουν να στηρίξουν τους παραγωγούς του Έβρου, το Grizo & Prasino πρόσθεσε Εβρίτικα προϊόντα στη γκάμα του και δημιούργησε προτάσεις εταιρικών δώρων που φέτος θα στέλνουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό «Θρακιώτικες ευχές για πολύ καλές γιορτές».

Όπως εξηγεί η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της, «στο Grizo & Prasino πρώτα από όλα είμαστε παραγωγοί. Δεμένοι με το μέρος μας. Με τη γη μας. Είμαστε Θρακιώτες παραγωγοί. Θρακιώτες παραγωγοί που είδαμε τις καλλιέργειες μας το καλοκαίρι να απειλούνται και μείναμε ξάγρυπνοι μέχρι να απομακρυνθεί η φωτιά από τα βότανά μας.

Οι συνάδελφοι παραγωγοί στον Έβρο δεν ήταν το ίδιο τυχεροί με εμάς. Κι αν τις συνέπειες της καταστροφής τις βιώνουμε ήδη όλοι λίγο πολύ, αυτό που συνέβη στον Έβρο δεν έχει προηγούμενο. Κι αυτό που συνέβη στους ανθρώπους της παραγωγής εκεί, είναι τέτοιας κλίμακας που θα οδηγούσε οποιονδήποτε σε εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας.

Η Κonos Hill, η Got to bee και η Samythos είναι 3 εταιρίες που έχουν την έδρα τους στον Έβρο και παράγουν προϊόντα «διαμάντια», τα οποία αξίζει να γνωρίσουν όλοι. Οι άνθρωποι πίσω από τις επιχειρήσεις αυτές, δεν τα παρατάνε και επιμένουν να προσπαθούν. Μετράνε τις πληγές τους και ανασυντάσσονται για να τις κλείσουν.

Θαυμάζουμε το θάρρος τους, το κουράγιο και τη δύναμή τους. Και από αυτά ακριβώς εμπνευστήκαμε και το SOLIDARI-TEA BOX. Ένα κουτί που εκτός από τα δικά μας βοτανικά τσάι, τα καρύδια και τα νέα χριστουγεννιάτικα προϊόντα μας, περιέχει και τα δικά τους. Τρομερά ελαιόλαδα, φανταστικά μέλια και υπέροχα ταχίνια.

Το SOLIDARI-TEA ΒΟΧ διατίθεται ήδη σε 5 παραλλαγές και φιλοδοξεί να γίνει το εταιρικό δώρο που θα επιλέξουν να στείλουν φέτος εταιρίες, φορείς, οργανισμοί και επιχειρήσεις ενόψει των Χριστουγέννων. 

Έχουμε ήδη κλείσει αρκετές συμφωνίες και ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες αποστολές. Είμαστε και περήφανοι και πολύ χαρούμενοι για αυτό. Μέσα από τούτο το εγχείρημα εκφράζουμε την πίστη μας στην ανθεκτικότητα όσων ζουν από τη γη και παράγουν με αφοσίωση αληθινά τρόφιμα. Με αυτούς τους «όσους» ελπίζουμε ότι θα αναγεννηθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά η Θράκη.

Εμείς στηρίζουμε άμεσα και έμπρακτα τον Έβρο, συστήνουμε ξανά τον τόπο μας στην υπόλοιπη χώρα και προσκαλούμε τις μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να επιδείξουν εταιρική κοινωνική ευθύνη, απλώς επιλέγοντας να δωρίσουν το SOLIDARI-TEA BOX αυτές τις γιορτές».

Info

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Grizo & Prasino, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.grizoprasino.com

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.