Σκορπισαν χαρα σε δομες της Ροδοπης τα μελη της Αστυνομικης Διευθυνσης

Επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο, το ΕΕΕΕΚ, το Σύλλογο «Άγιοι Θεόδωροι» και το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής»

Είδη πρώτης ανάγκης αλλά και δώρα έδωσαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, σκορπίζοντας την χαρά, σε σχολεία και δομές της περιοχής μας.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Υποστράτηγο κ. Πασχάλη Συριτούδη που «συνοδευόταν» από την ορχήστρα που έχουν δημιουργήσει μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, επισκέφτηκαν όπως κάνουν κάθε χρόνο από το 2018 δομές της περιοχής, θέλοντας να αναδείξουν την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης, επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής, το ΕΕΕΕΚ και στη συνέχεια τον Σύλλογο Μέριμνας  Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής», όπου συμμετείχαν στη γιορτή που έλαβε χώρα σε αυτό, θέλοντας να πουν σε αυτά τα παιδιά χρόνια πολλά, και να τους πουν τα κάλαντα με τη συνοδεία της ορχήστρας, δίνοντας τους και κάποια δώρα.

«Θέλουμε να δείξουμε ότι η Αστυνομία έχει και την κοινωνική της προσφορά, και αν είμαστε γεροί θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε κάθε χρόνο» επεσήμανε κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.