Σκεψεις για χρηση, υπο προυποθεσεις, απο συλλογους και φορεις των κατασκηνωσεων Πετρωτων

Για την φετινή χρονιά, μετά την αποκατάσταση των κτιρίων και του περιβάλλοντα χώρου από το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Ολοκληρώθηκαν, μετά μια περίοδο έντονης δραστηριότητας, ακόμα και την περίοδο της καραντίνας, οι εργασίες στο κατασκηνωτικό Κέντρο των Πετρωτών, αποκαθιστώντας τόσο τα κτίρια, όσο και τον εξωτερικό του χώρο.

Αξίζει να θυμίσουμε πως για σχεδόν μία δεκαετία το Κέντρο είχε εγκαταλειφθεί χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την προστασία του, με αποτέλεσμα πολλαπλά φαινόμενα καταστροφών, βανδαλισμού και κλοπών, και τέλος την πλήρη απαξίωση του.

Για αυτό και έγιναν οι εργασίες, ώστε να μπορέσει να ξαναζωντανέψει, και σε αυτό στοχεύει να κάνει ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών από φέτος ακόμα, κορωνοϊού επιτρέποντος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο.

Οι εργασίες μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί και να είναι λειτουργική, αλλά λόγω κορωνοϊού, φέτος η κατασκήνωση δεν θα φιλοξενήσει παιδιά, σημείωσε. για αυτό και ο Δήμος σκέφτεται να την παραχωρήσει, για συγκεκριμένα διαστήματα, σε συλλόγους ή φορείς, για να κάνουν εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την επιδημιολογική κατάσταση, για αυτό και ο Δήμος θα περιμένει ένα διάστημα, και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας θα κάνει και τις σχετικές ανακοινώσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα πως θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.