Σημερα το Φεστιβαλ Παιδικων Σταθμων του ΚΕΜΕΑ Κομοτηνης

Στο μικρό παρκάκι δίπλα στην Περιφέρεια

Το καθιερωμένο πλέον Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών θα πραγματοποιήσει σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 18.30 το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο μικρό παρκάκι δίπλα στην Περιφέρεια.

Τα παιδιά και οι παιδαγωγοί των Παιδικών Σταθμών με μπογιές, χρώματα, χαρτιά, χρήσιμα και άχρηστα υλικά, μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον όλοι μαζί οργανώνουν παιχνίδια, κατασκευές, εργαστήρια  και προσκαλούν όλα τα παιδιά να διασκεδάσουν δημιουργώντας και παίζοντας με έμπνευση και φαντασία.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της… Τόσες γνώσεις και αναμνήσεις κλεισμένες στο μυαλό και την ψυχή… Ελάτε να τις ελευθερώσουμε και να τις μοιραστούμε μαζί σας… Να διασκεδάσουμε, να πειραματιστούμε , να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε και κυρίως να περάσουμε καλά.. Να δείξουμε σε όλους πόσα ξέρουν τα παιδιά… Σας περιμένουμε για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των παιδιών μας!» αναφέρει σε σχετικό του μήνυμα ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Γιάννης Γκαράνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.