Σημερα το χριστουγεννιατικο bazaar απο τα Παιδικα Χωρια SOS

Στην κεντρική πλατεία από τις 11.00 έως τις 15.00

Τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αλλά και των εορτασμών των 10 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου  Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, διοργανώνουν, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη του έργου τους.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, ώρες 11:00 – 15:00, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν δώρα για τους αγαπημένους τους από μία ποικιλία διακοσμητικών, στολίδια για το δέντρο και χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά, υποστηρίζοντας με κάθε αγορά το έργο των δύο Κέντρων.

Αυτό το Σάββατο, με κάθε αγορά στέλνετε το δικό σας μήνυμα αγάπης!

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Με εκτενή δράση σε 136 χώρες και 70 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας  προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες: (α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 9 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και στόχο την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών στο εσωτερικό της οικογένειας και την αποτροπή του κινδύνου απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της, (β) Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με 5 Περιφέρειες στην Ελλάδα, και (γ) Εναλλακτική Φροντίδα με 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και τον Ξενώνα Βρεφών SOS για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους. Η Διεθνής Ένωση των Παιδικών Χωριών SOS είναι σταθερός συνομιλητής και εταίρος, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κράτη μέλη της, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες όπως η καμπάνια Opening Doors for Europe.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.