Σημερα η Κομοτηναια Ελεαννα Αθανασιου στο Rising Star

Άλλη μία Κομοτηναϊικη συμμετοχή μετρά ο μουσικός τηλεοπτικός διαγωνισμός του ANT1 Rising Star. Μετά την επιτυχημένη έως τώρα πορεία του Δημήτρη Χριστοδουλάκη, σήμερα θα κληθεί να «σηκώσει» τον τοίχο του Rising Star, πείθοντας για την φωνή και το ταλέντο της, κριτική επιτροπή αλλά κυρίως τον κόσμο που ψηφίζει, η 21χρονη Ελεάννα Αθανασίου.
 
Η Ελεάννα δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ωστόσο επιθυμεί το Rising Star να αποτελέσει το πρώτο βήμα γι’ αυτό, μιας και κατάφερε να περάσει στα live του show, ξεχωρίζοντας στις δοκιμαστικές ακροάσεις ανάμεσα σε 7000 υποψήφιους.
 
Για να γίνει πραγματικότητα το πρώτο βήμα προς την επίτευξη του ονείρου της Ελεάννας, μπορούμε σήμερα όλοι να την ψηφίσουμε και να σηκώσουμε τον τοίχο του Rising Star μέσω της δωρεάν εφαρμογής «Rising Star Greece», που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει δωρεάν στο κινητό του smartphone τηλέφωνο ή tablets και να ψηφίσει αφού πρώτα εγγραφεί μέσω του λογαριασμού του σε Facebook ,Twitter, ή στο Google+.
 
 
Μόλις οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, ο τοίχος αυτομάτων σηκώνεται και ο διαγωνιζόμενος βλέπει τους κριτές και το κοινό, ενώ περνά στο επόμενο στάδιο του show. Η Ελεάννα χρειάζεται τουλάχιστον το 70% της θετικής ψήφου των τηλεθεατών. Ας προσπαθήσουμε για παραπάνω. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.