Σημαντικη διακριση για το AstirEgnatiaAlexandroupolis της Grecotel απο το CondéNastTraveler

Επελέγη από τους αναγνώστες του περιοδικού στο top 10 των καλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδας

Μια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε το ξενοδοχείο AstirEgnatiaAlexandroupolisτης Grecotel από το ταξιδιωτικό περιοδικό CondéNastTraveler.

Το ιδιαίτερο αυτό ξενοδοχείο με τα αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά, επελέγη από τους αναγνώστες του περιοδικού στο top 10 των καλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας πέραν της ποιότητας φιλοξενίας και τη μοναδική περιβαλλοντική και ποιοτική ταυτότητα που το χαρακτηρίζει.

Πρόκειται για μια επιλογή ιδιαίτερα τιμητική τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Έβρου που δοκιμάστηκε πολύ το καλοκαίρι και παλεύει, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, να αποκτήσει ξανά το ιδιαίτερο πρόσημο στη φυσική ομορφιά που έκανε τον τόπο πάντα να ξεχωρίζει.

Στην πανέμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης, εκεί όπου συναντώνται ο επιχειρηματικός και πολιτιστικός κόσμος, το AstirEgnatia συνδυάζει την κομψότητα του δημοφιλούς GrandHotelEgnatiaμε τη ζωντάνια του Astir. Φωλιασμένο αρμονικά μέσα στο αέναο τοπίο-ένα καταπράσινο πευκοδάσος περιτριγυρισμένο από θάλασσα-, και σε απόσταση που καλύπτεται εύκολα με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Το ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές στο μαγευτικό Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς και στο Δέλτα του Έβρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.