Σιγουρος πως θα βρεθει κοινος τοπος για την ανακαινιση της Δημοτικης Αγορας ο Γιαννης Γκαρανης

Η σταδιακή ανακαίνιση της αγοράς μια από τις λύσεις που σκέφτεται η Δημοτική Αρχή

Την πεποίθηση πως θα μπορέσει να βρεθεί μια μέση οδός που θα επιτρέψει να προχωρήσει απρόσκοπτα η ανακαίνιση της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής, με την μικρότερη δυνατή όχληση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτή, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ Γιάννης Γκαράνης, κατά την επίσκεψή του σε αυτή την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Γκαράνης βρέθηκε στη Δημοτική αγορά συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, για να ανταλλάξουν ευχές με τους επαγγελματίες, ακούγοντας τα παράπονα τους, τις προτάσεις τους αλλά και ρωτώντας πως πάει η κίνηση στην αγορά.

Η σημαντικότερη εξέλιξη φυσικά για την Δημοτική Αγορά είναι η ένταξή της αναβάθμισής της στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ, μέσα από το οποίο θα γίνει μια σύγχρονη Δημοτική Αγορά, που θα δέσει με το ιστορικό κέντρο που αναβαθμίζεται παράλληλα με αυτή.

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή εντάσσει το σύνολο του ιστορικού κέντρου που θα δώσει ποιότητα ζωής στους συμπολίτες μας και θα αναβαθμίσει την περιοχή» ανέφερε.

Επαφές με τους επαγγελματίες

Ήδη έχει γίνει η πρώτη συζήτηση με τους επαγγελματίες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι εργασίες, παρόλο που ακόμα δεν έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει την ανακαίνιση.

Παρόλα αυτά η σκέψη του Δήμου είναι το έργο να γίνει κατά τμήματα, ώστε να μην βγουν όλοι οι επαγγελματίες από την αγορά, αλλά να προχωρήσει σταδιακά ώστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση.

Το αν αυτό μπορεί αν γίνει πράξη θα συζητήσουν με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Δημοτική Αγορά με την καινούρια χρονιά, με τον κ. Γκαράνη να εκφράζει την ελπίδα πως θα προχωρήσει απρόσκοπτα η αναβάθμιση της αγοράς, την οποία πιστεύει πως θέλουν όλοι, και σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.