Σιγα σιγα ζεσταινονται τα πραγματα στις παραλιες Φαναριου και Αρωγης

Ένα μπαράκι έστησε ομπρέλες το Σαββατοκύριακο, με τους υπόλοιπους όμως να φαίνεται να «βάζουν μπροστά» τις μηχανές για το καλοκαίρι

Με τη χαλάρωση των μέτρων, σιγά σιγά αρχίζει να επαναλειτουργούν και κάποιοι τομείς, όμως η σταδιακή επιστροφή στην πολυθρύλητη κανονικότητα, μερικές φορές προσκρούει σε αντικειμενικούς παράγοντες.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν επετράπη η επαναλειτουργία των οργανωμένων παραλιών, και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ιδίως όσο πιο νότια πήγαινε κανείς, είδαμε τις παραλίες να λειτουργούν κανονικά.

Στην περιοχή μας πάλι, τόσο οι καιρικές συνθήκες, όσο και η θερμοκρασία, που παραμένει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, δεν «σπρώχνει» τον κόσμο προς τις παραλίες, πέρα των πιο θαρραλέων.

Παράλληλα η διαδικασία επαναλειτουργίας για την θερινή περίοδο παίρνει χρόνο, ιδίως αν κάποιος αναλογιστεί πως θα πρέπει να τηρηθούν και κάποια πρωτόκολλα λόγω κορωνοϊού, και έτσι, πλην ενός, τα μπαράκια στην παραλία της Αρωγής και του Φαναρίου, δεν έστησαν ομπρέλες.

Η κατάσταση αυτή όμως δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ, μιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες, τόσο στην παραλία Αρωγής όσο και στην παραλία Φαναρίου, για το στήσιμο των τροχήλατων και τη λειτουργία τους.

Παραμένει άγνωστο προς το παρόν πότε θα δούμε όλα τα μπαράκια να λειτουργούν κανονικά, αλλά το πιθανότερο είναι πως όσο πιο γρήγορα δούμε τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, τόσο πιο γρήγορα θα δούμε ομπρέλες και ξαπλώστρες σε πλήρη ανάπτυξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.