Σιδηροδρομικη τραγωδια στα Τεμπη:  Αυξανεται ο αριθμος των θυματων

Πολίτες της ΠΑΜ-Θ ανάμεσα στα θύματα αλλά και τους αγνοουμένους

Αυξάνεται δυστυχώς ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, καθώς σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις της προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας οι νεκροί το απόγευμα της Πέμπτης, άγγιξαν τους 57.

Στις λίστες των θυμάτων αλλά και των έως αυτή τη στιγμή αγνοουμένων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών βρίσκονται και συμπολίτες μας από διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ήδη από το βράδυ της Τετάρτης επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 29χρονου Αλεξανδρουπολίτη, ο οποίος ήταν σιδηροδρομικός υπάλληλος, μηχανοδηγός, ωστόσο βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και φέρεται να ταξίδευε ως επιβάτης.

Μεταξύ των αγνοουμένων φέρεται να είναι και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης με καταγωγή από τη Νέα Πέραμο Καβάλας, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώην ομάδας του «ΠΑΕ Θεσπρωτός» αλλά και του αθλητικού σωματείου «Βρασίδας» Νέας Περάμου βρίσκονταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες στο τρένο.

Να σημειωθεί πως ανάμεσα στους τραυματίες του δυστυχήματος βρίσκεται και  μια 33χρονη γυναίκα από την Καβάλα, η οποία νοσηλεύτηκε με τραύματα στο πόδι της στην χειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λαρίσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους αγνοουμένους βρίσκονται και τέσσερις πολίτες, τρεις γυναίκες και ένας άντρας με καταγωγή από την Δράμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.