Σεμιναριου Επαγγελματικης Μελισσοκομιας απο τον Μελισσοκομικο Συλλογο Ξανθης

Με εισηγητή τον Δημήτρη Νικολάου

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ξάνθης διοργανώνει Σεμιναρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025, στις 15:30, στον χώρο της ΟΕΒΕ Ξάνθης (Μιλτιάδη Γεωργίου 24, 1ος όροφος).

Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες μελισσοκόμους όσο και σε νέους που επιθυμούν να εξελίξουν τη δραστηριότητά τους, προσφέροντας πρακτικές γνώσεις και σύγχρονη προσέγγιση πάνω σε κρίσιμα ζητήματα της μελισσοκομικής παραγωγής.

Θεματικές ενότητες

1. «Να κάνω εξάχνωση;» – Σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης και θεραπείας.

2. «Έχω εμπορικές επιλογές;» – Προσεγγίσεις αγοράς, διάθεσης και εμπορικής στρατηγικής.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Δημήτρης Νικολάου, Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, με πολυετή εμπειρία στην επαγγελματική μελισσοκομία και τη διάθεση προϊόντων μελιού.

Προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν ο Σύλλογος εξηγεί σε μήνυμά του πως το σεμινάριο αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία επιμόρφωσης, ανταλλαγής γνώσεων και ενίσχυσης της επαγγελματικής κοινότητας των μελισσοκόμων της περιοχής μας.

Info

Είσοδος: 10€

Δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ξάνθης

Πληροφορίες – Επικοινωνία: 694 466 0222

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.