Σεμιναριο πρωτων βοηθειων απο τον Συλλογο Γονεων και Κηδεμονων του 8ου Δημοτικου σε συνεργασια με τον Ελληνικο Ερυθρο Σταυρο

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στον χώρο του σχολείου

Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 5:00-7:00 το απόγευμα στον χώρο του σχολείου (τέρμα Ολύμπου περιοχή Στρατώνες) και η συμμετοχή σε αυτό θα είναι δωρεάν.
 
Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί (θεωρία- πρακτική) στο σεμινάριο είναι η εξής: Λιποθυμικά επεισόδια, εγκαύματα, τραυματισμοί, ρινορραγία, ηλεκτροπληξία, περιδέσεις – ακινητοποιήσεις, πνιγμός-ξένα σώματα, ΚΑΡΠΑ-θέση ανάνηψης, χρήση απινιδωτή, φαρμακεία Α βοηθειών.
 
Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος σημειώνει για το σεμινάριο πως «καλύπτει καθημερινές ανάγκες που θα βρούμε μπροστά μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές ως γονείς στο σπίτι αλλά και στην εργασία μας οπότε η παρακολούθηση του από όλους μας κρίνετε αναγκαία».
 
Να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ενήλικες εκτός των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου καθώς και εκπαιδευτικοί. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παρακαλεί για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.