Σεμιναριο Πρωτων Βοηθειων απο την ΕΟΔ Ροδοπης

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 16:00 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης – European Resuscitation Council (ERC) και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης διάρκειας 5 ωρών, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής, Διεθνώς αναγνωρισμένη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής. Τις ενέργειες που πρέπει να εφαρμόσουμε δηλαδή όταν βρεθούμε μπροστά σε ένα άτομο το οποίο έχει καταρρεύσει και δεν αναπνέει.

Πιο συγκεκριμένα οι εκπαιδευόμενοι πιστοποιούνται στις παρακάτω εξής ενότητες:

  • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).
  • Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ).
  • Αντιμετώπιση πνιγμονής.
  • Πλάγια θέση ασφαλείας ή θέση ανάνηψης.

Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Επειδή οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:  https://forms.gle/PnZmrkUXVZUBnmHy9

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Μετά την συμπλήρωση της φόρμας η κράτηση θέσης εξασφαλίζεται με την πληρωμή του κόστους του σεμιναρίου η οποία μπορεί να πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα λάβετε με email αμέσως μετά την συμπλήρωση της φόρμας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2531 131 112 (Γραμματεία), 6945644586 (Τσολάκης Λευτέρης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.