Σεμιναριο παροχης πρωτων Βοηθειων σε παιδια και βρεφη

Από την ΕΟΔ Ροδόπης και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης

Την Τετάρτη 28 Φεβρουάριου 2024 και ώρες 15:30 – 21:30 θα πραγματοποιηθεί πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής σε παιδιά και βρέφη (EPBLS) υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης – European Resuscitation Council (ERC) και από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης διάρκειας 6 ωρών, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής σε παιδιά και βρέφη, διεθνώς αναγνωρισμένη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής. Τις ενέργειες δηλαδή που πρέπει να εφαρμόσουμε όταν βρεθούμε μπροστά σε ένα παιδί ή βρέφος, το οποίο δεν ανταποκρίνεται και δεν αναπνέει.

Πιο συγκεκριμένα οι εκπαιδευόμενοι πιστοποιούνται στις παρακάτω εξής ενότητες:

  • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ – CPR).
  • Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ – AED).
  • Αντιμετώπιση πνιγμονής.
  • Πλάγια θέση ασφαλείας ή θέση ανάνηψης.
  • Πυρετικοί σπασμοί
  • Επιληπτικές κρίσεις

Όλα τα παραπάνω σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, σε κατάλληλα εκπαιδευτικά προπλάσματα.

Info

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2024.

Επειδή οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/3WzqSonmZd4GMLDm9

Η κράτηση θέσης εξασφαλίζεται μόνο αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή του κόστους του σεμιναρίου η οποία μπορεί να πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα αναγράφεται στο σχετικό e-mail περαιτέρω οδηγιών που λάβετε αμέσως μετά την συμπλήρωση και υποβολή της φόρμας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531 131 112 (24 ώρες).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.