Σεμιναριο ευαισθητοποιησης διοργανωσε στην Ξυλαγανη η Κινητη Μοναδα του ΚΕΘΕΑ Κιβωτος σε συνεργασια με τον Συλλογο Γυναικων

Συνεχίζει τις δράσεις του στον οικισμό συμμετέχοντας το ερχόμενο Σάββατο στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Η Κινητή Μονάδα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΚΙΒΩΤΟΣ και ο Σύλλογος Γυναικών Ξυλαγανής, συνδιοργάνωσαν σεμινάριο ευαισθητοποίησης στην Ξυλαγανή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με θέμα «Ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας στην εξάρτηση και στην απεξάρτηση».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12/12/2022 από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στην Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη της Ξυλαγανής και απευθυνόταν στις γυναίκες, μέλη του Συλλόγου. Βασικός σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των μελών του Συλλόγου Γυναικών για τα ζητήματα της εξάρτησης και η ευαισθητοποίηση τους για τα ειδικά θέματα που αφορούν τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαρτήσεων.

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική παρουσία της Κινητής Μονάδας του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΚΙΒΩΤΟΣ στην Ξυλαγανή καθώς κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής, θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών και στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με ευχές που θα αποτυπωθούν πάνω σε ξύλινα στολίδια το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Για αυτό καλεί μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση να προσέλθουν στην κεντρική πλατεία Ξυλαγανής, ώστε να ενημερωθούν για τις δράσεις της Μονάδας, να συμβάλλουν στο στολισμό και να αποτυπώσουν τις ευχές τους πάνω στα στολίδια.

Να θυμίσουμε ότι το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.