Σεμιναριο εκπαιδευσεως εθελοντων στις Α’ Βοηθειες

Στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης το Σάββατο 29 Ιανουαρίου

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό παροχής Α’ Βοηθειών «World First Response-WFR»  και την Ομάδα Lifetime HSS, διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, από τις 10:00 ως τις 14:00, σεμινάριο εκπαιδεύσεως εθελοντών στις Α’ Βοήθειες, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Ομάδα Lifetime HSS έχει αναπτύξει μια καινοτόμο εφαρμογή, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω της οποίας είναι δυνατή η δικτύωση και ειδοποίηση εθελοντών-διασωστών για επέμβαση σε έκτακτα περιστατικά.

Όσοι θα παρακολουθήσουν και ολοκληρώσουν την πρώτη αυτή εκπαίδευση, θα λάβουν πιστοποίηση ολοκληρώσεως της εκπαιδεύσεως. 

Στις 12 Φεβρουαρίου 2022, θα ακολουθήσει νέα εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής, πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο σεμινάριο

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προηγουμένως:

  • Να έχουν καταθέσει το ποσό των 10 ευρώ, το κόστος της εκπαιδεύσεως, στην WFR, στο όνομα Ελένη Τσιτσούλα, Τράπεζα Πειραιώς, IBAN GR14 0171 6670 0066 6716 0680 951.
  • Να κλείσουν θέση στην Γραμματεία του Ιδρύματος, 2541029282, 09:30-13:30, πρωινές ώρες, στέλνοντας με e-mail στην διεύθυνση του Ιδρύματος ([email protected]), αντίγραφο του καταθετηρίου.
  • Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει με covid. 
  • Προ της εισόδου στην αίθουσα, θα γίνεται έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νοσήσεως καθώς και η ταυτότητα των φερόντων τα πιστοποιητικά, ώστε να βεβαιώνεται η ταυτοπροσωπία.

Info

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 ωρών.

Κόστος 10 ευρώ ανά άτομο.

Χώρος: Καπναποθήκη Π, αίθουσα εκδηλώσεων «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.