Σεμιναρια ηλεκτρονικων υπολογιστων και λειτουργικων προγραμματων για δικαιουχους ΤΕΒΑ

Από σήμερα οι αιτήσεις

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης, απευθύνει πρόσκληση σε  όσους ωφελούμενους- δικαιούχους του ΤΕΒΑ επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα κύριων δεξιοτήτων χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και λειτουργικών προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το 2531025300, τις ώρες 9:30- 14:30 προκειμένου να δηλώνουν συμμετοχή και να ενημερώνονται σχετικά με τη διαδικασία, καθώς και το πρόγραμμα μαθημάτων. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, κατά την εγγραφή τους στα μαθήματα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο από την αίτηση Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και Δελτίο Ταυτότητας.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και διαρκεί έως τις 3 Νοεμβρίου ή μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων. Τα μαθήματα είναι διάρκειας 10 ωρών και με την ολοκλήρωσή τους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.