Σε συσπειρωση καλει η Ενωση Συνταξιουχων ΙΚΑ Ροδοπης

Γενική Συνέλευση στις 25 Σεπτεμβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ροδόπης, στην συνεδρίασή του στις 16 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να συγκαλέσει τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση στις 25 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα «Φίλιππος» του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής και ώρα 10 π.μ με θέματα: 1ον) Απολογισμός δράσης, επόμενος προγραμματισμός, 2ον) Οικονομικός απολογισμός, 3ον) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Η Ένωση καλεί τα μέλη του σωματείου και όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση, προτρέποντας «με την κριτική τους, τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων απ’ την προηγούμενη δράση μας, και στον καλύτερο προγραμματισμό μας για την επόμενη τριετία. Όχι μόνο για τα συνταξιουχικά μας, αλλά και για άλλα που μας απασχολούν, όπως η υγεία, ο πολιτισμός, η παιδεία και τα εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».

Παράλληλα υπογραμμίζει πως «η δύναμη μας είναι το σωματείο μας, η Ομοσπονδία μας και η συνεργασία μας με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις και το εργατικό κίνημα. Να μην επιτρέψουμε τα  βάρη απ’ την κρίση της πανδημίας να γίνουν 4ο μνημόνιο και να φορτωθούν πάλι στις δικές μας πλάτες και των παιδιών μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.