Σε στεγες υποστηριζομενης διαβιωσης 4 ωφελουμενοι του Παραρτηματος παιδιων με αναπηρια Κομοτηνης

Αναστασία Τζαμπαζλή, πρόεδρος Κ.Κ.Π.Π. - Α.Μ.Θ. «Πήγαμε εξαιρετικά, χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα στις δομές μας όλη την προηγούμενη περίοδο του κορωνοϊού»

Την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι 4 ωφελούμενοι από το Παράρτημα αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία Κομοτηνής βρίσκονται πλέον σε στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, εξέφρασε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κ.Κ.Π.Π. – Α.Μ.Θ.) κ. Αναστασία Τζαμπαζλή, κατά την επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας κ. Δόμνας Μιχαηλίδου.

Όπως σημείωσε, το Παράρτημα αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία Κομοτηνής φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 39 ωφελούμενους,

Εξέφρασε δε τη χαρά της για το γεγονός ότι από την συγκεκριμένη δομή έχουν 4 παιδιά στις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης.

«Αυτό σημαίνει πως παιδιά με αναπηρία που φιλοξενούνταν στην δομή μας, μια δομή με πολύ βαριές εγκεφαλίτιδες, αυτή τη στιγμή έχουν καταφέρει να βγει στην υποστηριζόμενη διαβίωση.

10 εργαζόμενοι σε αναστολή σε όλη την ΑΜΘ

Όσο για τους εργαζόμενους, σημείωσε πως μόλις δέκα στο σύνολο των 6 παραρτημάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ βγήκαν σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού τους, με την Τζαμπαζλή να σημειώνει πως οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι ασκούν λειτούργημα, για αυτό και είχαν τις ευχαριστίες τόσο της διοίκησης του Κέντρου, όσο και της Υφυπουργού όλο αυτό το διάστημα.

«Πήγαμε εξαιρετικά, χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα στις δομές μας όλη την προηγούμενη περίοδο του κορωνοϊού» σημείωσε. Όσο για όσους βγήκαν σε αναστολή, που αποτελούν λιγότερο του 5% του συνόλου των εργαζομένων, οι θέσεις τους θα αναπληρωθούν άμεσα με τρίμηνες συμβάσεις όπως προβλέπεται, όμως η κ. Τζαμπαζλή εξέφρασε την ελπίδα ότι οι 10 αυτοί εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε εμβολιασμό και θα επιστρέψουν στις θέσεις τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.