Σε νεα «χερια» για 12 χρονια οι Πετρινες Κατασκηνωσεις της Μαρωνειας

Την δημοπράτησή τους μετά την ολοκλήρωση της μίσθωσης από το ΚΤΕΛ Ν.Ροδόπης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών

Τη δημοπράτηση των «Πέτρινων Κατασκηνώσεων» της Μαρώνειας αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή του το απόγευμα της Τρίτης, 23 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.

Μετά από 12 χρόνια, με τις παρατάσεις που δόθηκαν, μίσθωσής τους από το ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης οι πέτρινες κατασκηνώσεις αναμένεται να περάσουν σε νέα «χέρια» επίσης με διάρκεια μίσθωσης τα 12 χρόνια.

Ευκαιρία αξιοποίησης και αναβάθμισής τους

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ.Ντίνος Χαριτόπουλος μιλώντας στον «ΠτΘ»  καθ’ όλη τη διάρκεια των 12 προηγούμενων ετών υπό την ευθύνη του ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης οι κατασκηνώσεις λειτούργησαν και προσέφεραν σε ικανοποιητικό βαθμό, εξηγώντας ωστόσο πως η νέα περίοδος που διαφαίνεται αναμένεται να αποτελέσει «μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε να αξιοποιηθούν και να αναβαθμιστούν έτι περαιτέρω».

Ο ίδιος εξήγησε πως η εταιρεία ήταν αυτή που δεν επιθυμούσε να συνεχίσει την εκμετάλλευση των κατασκηνώσεων εξηγώντας πως στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχει εκδηλωθεί ήδη ενδιαφέρον το οποίο δείχνει πως το επόμενο καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.